Välkomna till Ingenjörssektionens egna Pub-Klubb, ProkrastinerING!
När: Fredag 4 Mars 18:00 – SENT
Var: Helsingborgen
Klädkod: Valfri Hatt (Ju vildare desto bättre!) + OUVVE
Inträde: 20 riksdaler (Går till Phøsets morgonyoga dagen efter 06:00)

Det är helgen innan inläsningsvecka. Du har inte ens börjat plugga än. 19 missade samtal från CSN och du är inne på sista nudelpaketet från Tokyo. Gud skapade jorden på 7 dagar och du ska klara endimmen på 2. Det är dags att göra det enda rätta. Du hämtar dina nerdränkta föreläsningsanteckningar från augusti 1989. När du öppnar kylen för mjölk till kaffet hittar du en gammal rackare som myser längst inne i hörnan. Är det du…WARSTEINER?

Pulsen börjar öka, det är som du är nykär igen. Fjärilar i magen, precis som den dagen på skolgården 2004. En liten dryck kan väl inte skada, det blir man ju lugn i sinnet av? Sekunden du öppnar din underbara dryck dyker ett bekant ansikte upp genom fönstret. Det är ju Sexmästare Malte! Med en stämma som påminner om en kolibri i Amazonas frågar han om du vill med till Borgen för “max en dryck”. Han hinner knappt avsluta meningen innan du har skorna på dig, plugget finns ju faktiskt kvar imorgon också.

Plötsligt så kommer du på att håret doftar Doritos och schampot är slut. I panik rotar du genom garderoben och hittar gammelfarmors möhippa-HATT!
….På med OUVVEN och din finaste HATT och häng med till ProkrastinerING på Borgen! Tillsammans “gör vi det imorgon”, med start klockan 18:00 på Helsingborgen!
Kvällen inleds med en go pub och övergår så småningom till klubb! (Med vår egna Daniel Nikravan i dj-båset)

Ses i dimman! // Styrelsen 2022