Hej! Kul att du hittade hit, om du vill ha en ingenjörsring, vänlingen kontakta Art Metall.

Examensringen från Art Metall

Art Metall har tagit fram en ingenjörsring för studenter och alumner vid Lunds Tekniska Högskola, Campus Helsingborg. Vid intresse kontakta dem via info@artmetall.se alternativt besök deras butik på Kullagatan 36, Helsingborg.

Funderingar? Kontakta styrelsen!

Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Ordförande

Tjenixen! Mitt namn är André Kanakis och jag läser andra året på Datateknik. För 2024 så har jag fått äran att vara ordförande för Ingenjörssektionen! Som sektionens ordförande består mina främsta uppgifter i att ha övergripande ansvar för sektionen, leda ING-styrelsens arbete och att representera sektionen i olika sammanhang, som exempelvis med staden, Campus och Teknologkåren nere i Lund.

Vi i styrelsen finns till för dig som medlem! Vi vill alltid höra vad du tycker och tänker om sektionens verksamhet och är öppna för förslag på hur sektionen skulle kunna bli ännu bättre. Om du undrar över något eller har något annat på hjärtat så är det bara att kontakta mig!

André Kanakis / ordf@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Vice ordförande

Jag heter Hooman och är vice ordförande i styrelsen. Vid sidan av mitt engagemang i styrelsen arbetar jag som kock, vilket är ett yrke jag brinner för. Min passion för matlagning har alltid varit stor och jag älskar att skapa nya, smakrika rätter. Jag befinner mig nu i mitt sista studieår och ser fram emot att ta examen snart.

Hooman Amiri / vice-ordf@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Studierådsordförande

En studierådsordförande är den studenter kan vända sig till om man vill diskutera med programansvariga och institutionschefer för att förbättra utbildningen. Studierådsordförande möjliggör existensen av Ingenjörssektionen.

Anna Svensson / sro@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Kassör

Halli hallå! Mitt namn är Vincent Lidberg, jag läser tredje året på Elektroteknik och har även tidigare varit engagerad i sektionen som köksmästare och projektledare för MässING. I år har jag fått förtroendet att sitta som kassör för Ingenjörssektionen.

Som kassör är det min uppgift att sköta sektionens ekonomi, bland annat bokföring och bokslut. Min post innebär även att hjälpa utskotten med deras budget, samt stötta i diverse ekonomiska frågor som dyker upp under året. Dyker det upp några frågor eller funderingar så är det bara att skicka iväg ett mejl!

Vincent Lidberg / kassor@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Sekreterare

Hej! Mitt namn är Tobias och pluggar andra året på Elektroteknik och är sektionens sekreterare 2024! Mitt uppdrag är att se till så att våra protokoll blir i toppkvalité.

Har då några funderingar angående rollen som sekreterare? Hör av dig.

Tobias Carlsson / sekr@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Förvaltningschef

Hallå hallå! Arvid var namnet och det är jag som sitter på posten som förvaltningschef tillika studerandeskyddsombud på sektionen. Är de nåt problem är det bara att slänga iväg ett meddelande.

Finns i chatten. Life sucks, then you die. Meanwhile I’m here tryna have fun!

Arvid Fischer / forvalting@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Informationsutskottsordförande

Godmorgon / godmiddag / godkväll! Isak här. Jag läser första året på datateknik och ansvarar bland annat för vår webbplats, sociala medier och fotografi. Det är min uppgift att se till att information om Ingenjörssektionen når ut till vår målgrupp.

När sektionen arrangerar event så har jag ett fantastiskt utskott med fotografer som hjälper mig att fotografera. Tillsammans ser vi till att upplevelserna förevigas. Gillar du att fotografer? Mejla mig!

Isak Dahlström / infou@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Øverphøs

Hej! Jag heter [redacted] och pluggar [redacted] och är sektionens øverphøs 2024! Min uppgift är att planera nollningen tillsammans med mitt underbara utskott, phøset, och se till att alla nya studenter får ett så bra välkomnande som möjligt!

Har ni frågor kring nollningen eller hur det är att vara med i phøset? Tveka inte på att höra av er.

redacted / overphos@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Sexmästare

Ärrrrrree bra eller? Philip heter jag. Sexa är ett gammalt ord för fest, därav namnet. Sexmästeriet som jag ansvarar för arrangerar sittningar, hjälper till under nollningen och bidrar med riktigt bra stämning. Tillsammans tar vi studentlivet till en ny nivå.

Var med och delta på våra evenemang! En sån här chans får man bara en gång i livet.

Philip Charo / sexm@ingsekt.se
Rune Andreasson Ingenjörssektionens Maskot

Näringslivsutskottsordförande

Som näringslivsordförande och sektionens företagskontakt är min uppgift att främja kontakten mellan sektionens studenter och näringslivet. Jag och näringslivsgruppen håller kontakt med branschföretag och erbjuder samarbetsmöjligheter som gynnar både studenter och företag.

Är ni intresserade av att synas på ingenjörssektionen, kontakta mig så hittar vi en lösning som passar. Möjligheterna inkluderar marknadsföring, studiebesök och lunchföredrag. Ett annat bra sätt att synas och etablera sitt varumärke är under sektionens introduktionsveckor precis efter sommaren när cirka 250 nya studenter börjar. Har ni frågor eller funderingar, hör av er!

Vakant / naruo@ingsekt.se