Näringslivsutskottet arbetar med att bilda kontakttillfällen mellan studenterna på Ingenjörssektionen och näringslivet. Dessa tillfällen förverkligas i form av mingelträffar, lunchföreläsningar, pubar, eller platsbesök hos företag. Som del av utskottet är du i framkanten när det kommer till kommunikation med näringslivet och är första kontakten. 

Utöver det vanliga utskottsarbetet så assisterar också näringslivsutskottet med MässING som är Ingenjörssektionens egna arbetsmässa.

 

Ifall du vill skapa möjligheter för studenter att komma i kontakt med företag så tveka inte att söka genom att maila till naruo@ingsekt.se

NarUO ingenjörssektionen

Carl Kjäll
Näringslivsutskottsordförande
naruo@ingsekt.se

Massing Logo ingenjörssektionen

MässING

MässING är Ingenjörssektionens årliga arbetsmässa där flertalet företag besöker Campus Helsingborg för att kunna komma i kontakt med studenterna inom Ingenjörssektionen. MässING drivs av studenterna och för studenterna genom en projektgrupp bestående av projektledare, IT-ansvarig, Logistik-ansvarig, Företags-ansvarig, Event-ansvarig, och alla företagsvärdar och värdar som får hela mässan att rulla runt!

MassING2024 ingenjörssektionen

Rebecka Svedlund
Projektledare MässING
projektledare@massing.se

Som projektledare för MässING så hanterar man det stora övergripande kring arbetsmässan. Du rekryterar din projektgrupp och tillsammans planerar ni hela mässan, från att rekrytera företag till marknadsföring och event kring MässING.

 

Ifall det låter intressant att vara del av MässING kan du alltid kontakta projektledare@massing.se