Styrelsen

Ingenjörssektionens styrelse leder sektionens dagliga verksamhet. Detta bland annat genom regelbundna styrelsemöten samt genom sektionens utskott. Styrelsen har totalt 10 stycken medlemmar varav ordförande, vice ordförande, sekreterare och kassör ingår i det så kallade Presidiet. Om du har frågor till styrelsen så är du välkommen att skicka dessa till styrelsen@ingsekt.se.

Lär känna styrelsen 2024 här

Vi nås via e-post om du har några funderingar!

Lär känna styrelsen här:

André Kanakis

Ordförande

Tjenixen! Mitt namn är André Kanakis och jag läser andra året på Datateknik. För 2024 så har jag fått äran att vara ordförande för Ingenjörssektionen!
Som sektionens ordförande består mina främsta uppgifter i att ha övergripande ansvar för sektionen, leda ING-styrelsens arbete och att representera sektionen i olika sammanhang, som exempelvis med staden, Campus och Teknologkåren nere i Lund.

Vi i styrelsen finns till för dig som medlem! Vi vill alltid höra vad du tycker och tänker om sektionens verksamhet och är öppna för förslag på hur sektionen skulle kunna bli ännu bättre. Om du undrar över något eller har något annat på hjärtat så är det bara att kontakta mig!

ordf@ingsekt.se

Hooman Amiri

Vice-ordförande

Min styrelse är bäst 😍

vice-ordf@ingsekt.se

Vincent Lidberg

Kassör

Halli hallå! Mitt namn är Vincent Lidberg, jag läser tredje året på Elektroteknik och har även tidigare varit engagerad i sektionen som köksmästare och projektledare för MässING. I år har jag fått förtroendet att sitta som kassör för Ingenjörssektionen.

Som kassör är det min uppgift att sköta sektionens ekonomi, bland annat bokföring och bokslut. Min post innebär även att hjälpa utskotten med deras budget, samt stötta i diverse ekonomiska frågor som dyker upp under året. Dyker det upp några frågor eller funderingar så är det bara att skicka iväg ett mejl!

kassor@ingsekt.se

Lucas Månsson

Øverphøs

Hej! Jag heter Lucas och pluggar andra året på Datateknik och är sektionens Øverphøs 2024! Min uppgift är att planera nollningen tillsammans med mitt underbara utskott, Phøset, och se till att alla nya studenter får ett så bra välkomnande som möjligt!

Har ni frågor kring nollningen eller hur det är att vara med i Phøset? Tveka inte på att höra av er på

overphos@ingsekt.se

Arvid Fischer

Förvaltningschef

Hallå hallå! Arvid var namnet och det är jag som sitter på posten som förvaltningschef tillika studerandeskyddsombud på sektionen. Är de nåt problem är det bara att slänga iväg ett meddelande. Finns i chatten. Life sucks, then you die. Meanwhile I’m here tryna have fun!

forvalting@ingsekt.se

Tobias Carlsson

Sekreterare

Hej! Mitt namn är Tobias och pluggar andra året på Elektroteknik och är sektionens Sekreterare 2024!

Mitt uppdrag är att se till så att våra protokoll blir i toppkvalité. Har då några fungernar angånde rollen som Sekreterare för ingenjörssektionen? Hör av dig

sekr@ingsekt.se

Philip Charo

Sexmästare

Ärrrrrree bra eller? Philip heter jag. Sexa är ett gammalt ord för fest, därav namnet. Sexmästeriet som jag ansvarar för arrangerar sittningar, hjälper till under nollningen och bidrar med riktigt bra stämning. Tillsammans tar vi studentlivet till en ny nivå.

Var med och delta på våra evenemang! En sån här chans får man bara en gång i livet.

Kontakta mig via

sexm@ingsekt.se

Isak Dahlström

Informationsutskottsordförande

Godmorgon / godmiddag / godkväll! Isak här. Jag läser första året på datateknik och ansvarar bland annat för vår webbplats, sociala medier och fotografi. Det är min uppgift att se till att information om Ingenjörssektionen når ut till vår målgrupp.

När sektionen arrangerar event så har jag ett fantastiskt utskott med fotografer som hjälper mig att fotografera. Tillsammans ser vi till att upplevelserna förevigas.

Är du intresserad av sociala medier, fotografi eller marknadsföring? Maila mig på

infou@ingsekt.se

Anna Svensson

Studierådsordförande

En studierådsordförande är den studenter kan vända sig till om man vill diskutera med programansvariga och institutionschefer för att förbättra utbildningen.

sro@ingsekt.se

Vakant

Näringslivsutskottsordförande

Är du intresserad av företagande? Vill du vara Ingenjörrsektionens företagskontakt? Skicka ett mail till ordf@ingsekt.se och ansök till näringslivsutskottsordförande!

naruo@ingsekt.se

Är du vår nästa styrelsemedlem? Sök vakanta poster!

Näringslivsutskottsordförande

Protokoll från styrelse- och presidiemöte

Protokoll hittar du numera under Om sektionen -> Styrdokument

Tack för ert anmälan!

bild på ingenjörer som är engagerade i ingenjörssektionen

Vi ser fram emot att träffa er på MässING!