Styrelsen

Styrelsen

Ingenjörssektionens styrelse leder sektionens dagliga verksamhet. Detta bland annat genom regelbundna styrelsemöten samt genom sektionens utskott. Styrelsen har totalt 10 stycken medlemmar varav Ordförande, Vice Ordförande, Sekreterare och Kassör ingår i det så kallade Presidiet. Om du har frågor till styrelsen så är du välkommen att skicka dessa till styrelsen@ingsekt.se.

Lär känna Styrelsen 2022!

Ordförande
Ordförande
Kevin Nilsson
Högskoleingenjör inom Datateknik
3

Mitt namn är Kevin Nilsson, jag är 22 år och född och uppvuxen i Sundets Pärla Helsingborg! Jag läser just nu tredje året datateknik högskoleingenjör och på fritiden så har jag äran att vara Ordförande för Ingenjörssektionen 2022! Jag är en person som älskar att engagera sig och brinner verkligen för studentlivet och Helsingborg! Som Ordförande är det min uppgift att samla ihop gruppen, ING-styrelsen, och leda arbetet framåt. Det är innebär bland annat att det är jag som håller i styrelsemöten och representerar sektionen i olika sammanhang som exempelvis med staden, Campus och Teknologkåren nere i Lund.

Vi i styrelsen finns till för Dig som medlem! Vi vill alltid höra vad Du tycker och tänker om sektionens verksamhet och är öppna för förslag på hur sektionen skulle kunna bli ännu bättre.

Om du undrar över något eller har något annat på hjärtat så är det bara att kontakta mig!

ordf@ingsekt.se
Vice Ordförande
Vice Ordförande
Benjamin Nilsson Lundqvist
Högskoleingenjör inom Elektroteknik
3

Tja! Mitt namn är Benjamin Nilsson Lundqvist och jag studerar mitt tredje år som Högskoleingenjör inom Elektroteknik med automation. I år har jag fått äran att vara Ingenjörssektionens Vice Ordförande för 2022. Som Vice Ordförande ansvar jag bland annat för sektionens alumniverksamhet. Det innebär att skapa ett kontaktnät och anordna olika event för våra utexaminerade studenter. Jag har också ett övergripande funktionärs-och medlemsansvar vilket innebär att jag får vara med och hjälpa till i olika utskott och projekt. Utöver detta så är min uppgift att avlasta övriga poster i styrelsen. Det är en väldigt utmanande och varierande post där jag får möjlighet att lära och utveckla mina kunskaper i olika områden.

Tidigare har jag även varit phadder, Vice Pubmästare på ING och även Pubmästare på Stampus!💜

Om du har några frågor eller funderingar och det kan vara vad som helst mellan himmel och jord så är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta mig 24/7!

vice-ordf@ingsekt.se
Sekreterare
Sekreterare
Sandy Truong
Högskoleingenjör inom Byggteknik - Arkitektur
2

Hej! Mitt namn är Sandy Truong och jag studerar mitt andra år på byggteknik med arkitektur. I år är det jag som är sektionens sekreterare. 

Som sekreterare är det mitt ansvar att skriva dagordningar och protokoll under sektions- och styrelsemöten. Jag håller även koll på sektionen styrdokument och ser till att dessa alltid är uppdaterade. 

Har du några funderingar gällande min post eller något annat på kan du alltid nå mig på min mail nedan.

sekr@ingsekt.se
Kassör
Kassör
Frida Engvall
Högskoleingenjör inom Datateknik
3

Mitt namn är Frida Engvall, är 26 år och kommer från Uppsala även om jag varit bosatt i Skåne sedan ett tag tillbaka. Jag läser tredje året på datateknik och har även tidigare varit engagerad i sektionen, något som jag verkligen tycker är givande och brinner för. I år har jag fått förtroendet att sitta som kassör för Ingenjörssektionen och får på köpet dessutom bära titeln ”gamlingen i gänget”!

Som kassör är det min uppgift att sköta sektionens ekonomi, bland annat bokföring och bokslut. Min post innebär även att hjälpa utskotten med deras budget, samt stötta i diverse ekonomiska frågor som dyker upp under året.

Dyker det upp några frågor eller funderingar så är det bara att skicka iväg ett mejl!

kassor@ingsekt.se
Øverphøs
Øverphøs
Øverphøs Drakkar
-
-

.....

overphos@ingsekt.se
Sexmästare
Sexmästare
Malte Koltai
Högskoleingenjör inom Byggteknik - Järnvägsteknik
2

Tjena! Jag heter Malte Koltai, är 20 år gammal och går andra året på järnväg. I år är det jag som är Sexmästare för Ingenjörssektionen! Som Sexmästare leder jag det studiesociala utskottet, sexmästeriet, som ser till att alla på sektionen har en rolig tid utanför studierna. Vi anordnar en mängd olika evenemang, sittningar och fester.

Vill du veta mer om sexmästeriet, eller har förslag på vad vi kan anordna? Hör av dig till mig!

sexm@ingsekt.se
Informationsansvarig
Informationsansvarig
Viktor Eriksson
Högskoleingenjör inom Datateknik
3

Hej! Jag heter Viktor Eriksson och studerar tredje året på Datateknik. I år sitter jag som sektionens informationsansvarig vilket innebär att jag kort och gott sköter sektionens informationskanaler. Jag driver även ett eget utskott, Informationsutskottet, som ansvarar för fotografering under event, filmning och redigering för sektionen samt försäljning av märken, ouveraller, sjungböcker. Utskottet består av ING studenter och det är fritt fram för vem som helst att söka! 

 

Om du har några frågor eller funderingar - kanske vill vara med i mitt utskott? Tveka inte att kontakta mig!

infou@ingsekt.se
Näringslivsutskottsordförande
Näringslivsutskottsordförande
Axel Johnsson
Högskoleingenjör inom Elektroteknik
3

Hejsan! Mitt namn är Axel Johnsson och jag pluggar tredje året på elektroteknik med automation. Jag sitter som Näringslivsutskottsordförande och min uppgift tillsammans med mitt uskott är att sköta sektionens näringsliv. Det kan handla om att arrangera lunchföreläsningar, hitta sponsorer, lösa mingelkvällar och få igång kontakten mellan studenter och företag. Fördelarna med att vara med i mitt utskott är att du får kontakt med olika företag som angår din utbildning. 

 

Är du intresserad av att arrangera evenemang för dig och studenternas framtid? Kontakta mig och ansök för att vara med i mitt utskott!