Näringsflödet

Näringsflödet

Letar du efter jobb? Då har du kommit rätt!

I Näringsflödet så läggs det ut evenemang, annonser och annan info från företag som är ute efter just Dig! Det kommer nytt under hela året, så se till att komma tillbaka och kolla då och då för att inte missa något.

Är du intresserad av att vara en av de som håller kontakten med näringslivet på sektionen? Passa då på att gå med i Näringslivsutskottet! Skicka ett mail till naru@ingsekt.se för information hur du ansöker.

Junior signalprojektör inom järnväg till SYSTRA i Malmö

SYSTRA växer! Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren, en trend som kommer att hålla i sig. Nu söker vi en junior signalprojektörtill vårt kontor i Malmö. Kanske är just du sugen på att bli en del av vårt team?

Som signalprojektör kommer du att projektera i enlighet med uppsatta standarder samt konstruera enligt de föreskrifter som finns från våra beställare, framför allt Trafikverket och de olika lokaltrafiksorganisationerna.

Junior signalprojektör inom järnväg till SYSTRA i Malmö
Junior embeddedutvecklare till Dover Fueling Solutions!

Junior embeddedutvecklare till Dover Fueling Solutions!

Är du utbildad inom elektroteknik eller mekatronik och söker efter en ansvarsfull roll där du får ta mycket egna initiativ och vara med längs hela produktlivscykeln? Hos Dover får du chansen att fokusera på mjukvara i ett utmanande arbete med en ny generation produkter!

Lunchföreläsning med Avalon

Vi på Avalon älskar innovation! Det finns flera sätt att bedriva ett innovationsarbete framgångsrikt, under den här timmen kommer vi titta närmare på vårt framgångsrecept. Och såklart berätta mer om det spännande livet som konsult!

Anmäl dig senast 3/5 för att få gratis Lunch!

Lunchföreläsning med Avalon
Lunchföreläsning SYSTRA

Lunchföreläsning SYSTRA

Den 11e maj (kl 12:15-13:00) så kommer SYSTRA på besök för att hålla lunchföreläsning på campus U203. Under föreläsningen så kommer det att bjudas på lunch till de som anmält sig (obs begränsat antal!).

Under föreläsningen så kommer Martin Bakalov – Väg- och Gatuprojektör, Ameen Al-Ani – Höghastighetsjärnvägar och Sara Lundgren – Broprojektering berätta om deras vardag på SYSTRA och ge en inblick i deras arbetsuppgifter och in i företaget!

Anmäl dig senast 8/5

Lunchföreläsning TATA Consultancy Services

Börja din resa som Grow@TCS Trainee

Den 4e maj (kl 12:15-13:00) så kommer TATA Consultancy Services, TCS, på besök för att hålla lunchföreläsning på campus U203. Under föreläsningen så kommer det att bjudas på lunch till de som anmält sig (obs begränsat antal!).

Anmäl dig senast 29/4

Lunchföreläsning TATA Consultancy Services
Därför vill du till Stomkon.

Därför vill du till Stomkon.

Lär dig mera om konstruktionsyrket genom att göra praktik hos oss på Stomkon Malmö. Praktiken löper parallellt med dina studier under en eller två terminer samt under sommaren. Självklart får du lön för detta! Vi söker studenter som går sista terminen på Högskoleingenjörsutbildningen i byggteknik. Vår förhoppning är att din tid här ska vara givande både för dig och för oss, och leda till möjligheten för ett framtida jobb på Stomkon.

Varmt välkommen att ladda upp din ansökan på https://stomkon.se/sv/karriar/ladda-upp-cv eller kontakta info@stomkon.se

Studentkväll på PE Teknik & Arkitektur

Siktar du på en karriär som expert på byggnader? Välkommen på studentkväll och mingel på PE Teknik & Arkitektur i Malmö den 28 april! Vi berättar om dina möjligheter hos oss och bjuder på vegetarisk buffé och dryck. Länk till anmälan och mer info på pe.se/karriar. Anmäl dig senast den 21 april, först till kvarn!

Flödet rensar automatiskt inlägg äldre än 90 dagar

Din annons här?

Här kan ni som företag annonsera ut tjänster, event eller examensarbeten till våra högskoleingenjörsstudenter. 

Låter det intressant? Kontakta då vår Näringslivsansvarige på naringsliv@ingsekt.se för att ta reda på mer!

Ursäkta röran!

Just nu så bygger vi om vår hemsida och det kan vara så att sidor flyttar sig, texter ser konstiga ut eller att det är svårt att hitta. Tack för din förståelse!
// Informationsutskottet 📷❤