Gå med i MässING Projektgruppen!

Nu är anmälan inför Mässing 2022 (MARS) projektgrupp öppen! MässING är helsingborgs största arbetsmarknadsmässa som arrangeras av Ingenjörssektionen! Det går att anmäla sig genom google form som finns länkad under!

https://forms.gle/so8XykD826e1zxku5

Sponsorutskottet

Är du bra på att sälja in ideer och tänka utanför ramarna?

Sponsorutskottets huvuduppgift är att knyta kontakter med företag och få in sponsorer till MässING. En utmanande och rolig uppgift. Utskottet har en väldigt betydande roll när det kommer till ekonomin för Mässing.

Företagsutskottet

Gillar du att knyta kontakter och träffa nya människor?

Företagsutskottets huvuduppgift är att bjuda in företag till mässan och ser till att företagen får den informationen de behöver inför MässING. En spännande chans och ger möjlighet att kunna binda kontakt med framtida arbetsgivare

Eventutskottet

Tycker du om att planera inspirerande och roliga event?

Eventutskottets huvuduppgift är att ta hand om alla event som hände under och innan mässan. Allt från workshops, lunchföreläsningar och kvällsevent. I eventutskottet arbetar man i grupp och tillsammans med gruppen har man stora möjligheter att skapa events som gynnar studenterna på campus.

IT-utskottet

Är du bra på att programmera och vill använda dina kunskaper för att skapa något användbart?

IT/Marknadsföring-utskottets huvuduppgift är att ta hand om Mässings digitala kommunikationssystem. Detta är bland annat Mässings hemsida, Instagram och Facebook. Ni ser även till så att posters, broschyrer och inlägg via nätet är snygga och informativa. Egenskaper som är bra för rollen är bland annat kreativitet och nytänkande.

Logistikutskottet

Gillar du att organisera och planera?

Logistiks-utskottets huvuduppgift är att organisera och strukturera Mässing när det kommer till administration av logistik och transporter, förvaring e.t.c. Ni bokar möbler till mässan, tar emot varor, skapar layout för företagen, ansvarig för staffare och företagsvärdar med mycket mer.

Fler nyheter

Tack för ert anmälan!

bild på ingenjörer som är engagerade i ingenjörssektionen

Vi ser fram emot att träffa er på MässING!