ING nollningslogo 2022

En Historisk PlundrING

Ingenjörssektionen inom TLTHs Nollning 2022

Välkommen till Helsingborg

och grattis till en plats på Lunds Tekniska Högskola här på Campus Helsingborg!

Här på Ingenjörssektionen börjar ditt nya liv som student. På Campus Helsingborg kommer du, tillsammans med andra studenter, utbilda dig till högskoleingenjör i områdena bygg-, data- eller elektroteknik. Eller så är du kanske till och med en av de som läser tekniskt eller naturvetenskapligt basår! På ING-sektionen kommer du få uppleva ett fantastiskt student och studieliv tillsammans med personer från din sektion, och även med andra sektioner på Teknologkåren samt de som studerar de samhällsvetenskapliga utbildningarna här på Campus Helsingborg.

Vi ses på Campus Helsingborg!

DSC_3850-2
DSC_2256-2
DSC_4116

- Om Nollningen -

Varför?

Att börja studera på högskola är en ny och spännande period i ditt liv, en period där många lämnar de tryggheter som fanns hemma och tar sina första steg ut i vuxenlivet. För att du som ny student ska känna dig välkommen anordnar Ingenjörssektionen och TLTH en nollning där du som nolla kan lära känna nya vänner i och utanför både klass och sektion. På nollningen kommer du få att gå på flera roliga event, fester, studiekvällar och mycket mer! Helt enkelt en perfekt skjuts in i studentlivet och studielivet!

Vad?

Nollningen är en fyraveckorsperiod fylld med roliga aktiviteter och arrangeras av Teknologkåren där Nollegeneralen, Øversterna, Phøsen, Phaddrar och Sexmästarna kämpar för att du som nolla ska få den bästa tiden i ditt liv under introduktionsveckorna! Eventen och aktiviteterna är anpassade så att de ska passa alla. Det är absolut inget måste att vara med på allt, men vi rekommenderar starkt att vara med på det du tycker låter roligt för att skapa minnen för livet!

Phaddrar

Phaddrarna är de som kommer stå er närmst under nollningen och kommer ta hand om er. De kommer se till att ni kommer in i gemenskapen och att nollan vet vilka traditioner som finns på sektionen. Du som nolla kommer att placeras i en av sju phaddergrupper, där varje grupp har sitt eget tema och namn som knutet till sektionens nolletema. Var inte rädda att fråga era phaddrar om precis vad som helst - de finns där för er skull!

Sexmästeriet

De som fixar alla fester på sektionen och kommer se till att du varken går hungrig eller törstig under nollningen är Sexmästeristerna! Ordet Sexmästare har inget med samlag att göra utan härstammar från ett gammalt svenskt ord för fest. Jfr. Svensexa.

- Ingenjörssektionen inom TLTH -

Ingenjörssektionen är en del av Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola och den enda sektionen i Helsingborg. Vi har hand om alla högskoleingenjörsprogram som erbjuds vid LTH. Det är sektionen som bland annat sköter studiebevakningen, arrangerar Nollningen och hjälper dig komma i kontakt med näringslivet! Ingenjörssektionen drivs helt ideellt av våra medlemmar. Alltså av studenter precis som Du! Ansvariga för verksamheten är sektionens Styrelse tillsammans med alla Funktionärer! ❤️

När du blir medlem i Teknologkåren så blir du automatiskt medlem i Ingenjörssektionen.

- Vilka är Styrelsen? -

Sektionens styrelse leder sektionens verksamhet. I styrelsen är 10 studenter engagerade med olika ansvarsområden, allt från sektionens ekonomi till fritidsverksamheten. Om du har några frågor så är det bara att skicka ett meddelande på våra sociala medier, till någons mail som du hittar nedan eller fråga i person under Nollningen!

Ordförande
Ordförande
Sandy Truong
Ordförande leder sektionens arbete.
ordf@ingsekt.se
Vice Ordförande
Lucas Eriksson
Vice Ordförande sköter kontakten med utskott, medlemmar samt alumner.
vice-ordf@ingsekt.se
Sekreterare
Alice Johansson
Sekreterare sköter sektionens styrdokument samt protokollför styrelsen möten.
sekr@ingsekt.se
Kassör
Hannah Johnsson
Kassören sköter sektionens ekonomi.
kassor@ingsekt.se
Øverphøs
Øverphøs
Øverphøs
Øverphøs leder arbetet att arrangera sektionens Nollning.
overphos@ingsekt.se
Sexmästare
Sexmästare
Zacharias Tidbeck
Sexmästaren ansvarar för studiesociala/festverksamhet.
sexm@ingsekt.se
Informationsansvarig
André Kanakis
Informationsansvarig sköter sektionens informationskanaler.
infou@ingsekt.se
Näringslivsutskottsordförande
Carl Kjäll
Näringslivsutskottsordförande leder arbetet att koppla samman studenter med näringslivet
naruo@ingsekt.se
Studierådsordförande
Isabelle Pütter
Studierådsordförande ansvarar för studiebevakningen.
sro@ingsekt.se
Förvaltningschef
Hooman Amiri
Förvaltningschef ansvarar för sektionens egendomar.
forvaltning@ingsekt.se

2022 Ordförande Kevin

Leder Ingenjörssektionens Styrelse

- Vilka är Phøset? -

Phøset är de som styr Nollningen. Ingen vet riktigt vem de är men det är bäst att vara på god fot med dem! Phøset uppskattar spex och taggade Nollor så varför inte prova att visa dem vad er phaddergrupp kan? Om du ber snällt så kan Phøset även signera din sångbok, på sitt egna vis!

Øverphøs
Øverphøs
Phøs Alkyria