Social

Social

Sektionen centralt

ingsekt.se

På vår hemsida så hittar du en mängd med information. Allt från vad sektionen är och hur sektionen drivs till våra styrdokument och hur du kan kontakta oss. Det är även på hemsidan som du kan hitta bra att veta information och nyheter samt vilka andra informationskanaler som vi har.

/ingenjorssektionen

På vår Facebook-sida så delar vi information om vår dagliga verksamhet och kommande evenemang. Det är ett av de primära sätten som vi når ut till dig som medlem. Här kan du hitta kommande evenemang, ING Köp och sälj, vårt fotobibliotek från föregående evenemang och information som kan vara bra att veta.

@ing_sektionen

På Instagram så delar vi med oss av bilder från evenemang och roliga snuttar från vår verksamhet bland annat i Styrelsen och från utskotten.

Ingenjörssektionen inom TLTH

På LinkedIn så kan du koppla din profil till Ingenjörssektionen inom TLTH för att ha med det på ditt digitala CV. Har du varit phadder, med i studierådet, styrelsemedlem eller på annat vis varit engagerad i sektionen? Lägg då till att du varit engagerad i sektionen på LinkedIn!

Nollningen

ingsekt.se/nollning

På nollningssidan så hittar du all information om Nollningen. Allt från schema, information rörande evenemangen och mycket mycket mer. Perfekta platsen för dig som ny student att hitta information i början av dina studier.

/INGphos21

På ING-Phøsets facebook-sida delas all information och eventen berörande Nollningen. Ett måste att följa för att få all aktuell information om Nollningen!